Velkommen til Amagerhaveby B

Ejendommen ligger i et smørhul mellem Amagerbrogade, Kastrupvej og Wibrandtsvej, ikke langt fra Sundbyvester Plads med Linie 350S, som går ind til Magasin og 5C,  der kører til Amagerbro Station (Metro) og Hovedbanegåren.

Det tager 20 minutter at gå ned til Amager Strandpark og 5-øren og 10-øren. En gåtur ind til Strøget er ca. 45 minutter i rask trav. Du kommer nemt til motorvejen fra Greisvej og ad Vejlands Allé.

Amagerhaveby B er fra 1935 og består af 112 ejerlejligheder. Lejlighederne  er fordelt på 16 opgange i 2 lange blokke, som er øst/vest vendte, så der er både morgensol og aftensol. Lejlighederne er primært 2 – 3 værelses lejligheder og enkelte på 4 værelser

Internet:  Fibia, men man kan selv vælge udbyder.

I hver blok er der et vaskeri med 2 store maskiner + 1 tørretumbler i hvert vaskeri. Der er flere tørrerum, hvor tøjet kan tørres om vinteren i en opvarmet kælder. Om sommeren kan tøjet hænges ud i en stor åben have, som er til fri afbenyttelse af alle, der måtte have lyst.

Det er tilladt at have egen vaskemaskine og ordenreglementet bestemmer, hvordan man forholder sig til brugen af maskiner i lejlighederne og i vaskerierne.

Amagerhaveby B vil du opleve som værende et meget roligt sted at bo. Ordensreglement forsøges i stort omgang respekteret af alle - både ejere og eventuelle lejere.

I haven kan børn spille bold, der er et lille legehus og en grill, som kan benyttes af dem, der måtte have lyst. Har man et telt, kan man holde en fødselsdag, konfirmation o.a.

Krydderurter, rabarber og jordbær til fri afbenyttelse med tanke for andre, der måtte komme.

I meget kort gåafstand finder Gerbrandskolen, fritidsordning, Rema, Føtex, Kvickly, Fakta, Netto, Irma (Amagercentret)

Et renseri, en Matas og Den Kinesiske Mur, som er et glimrende spisested og meget besøgt.

Ejendommen er født med altaner, men flere beboere har fået sat en altan op for egen regning.

Der er cykelkælder, og der findes enten et kælderrum eller loftsrum til lejligheden, og har man brug for mere plads, kan man leje et ekstra kælderrum –  når der bliver et ledigt. Der findes en venteliste.

                             

FORENINGEN:

Ejerforeningen blev stiftet 1. april 1971

Bestyrelsen består af 3-5 bestyrelsesmedlemmer og 1-2 suppleanter

Generalforsamling afholdes i slutningen af november måned